Ľudovít Ódor: Rýchlokurz geniality

Ľudovít Ódor: Rýchlokurz geniality

Galéria

Prezentácia knihy spojená s diskusiou

Sme radi, že Ľudovít Ódor si našiel voľný termín vo svojom zaplnenom diári a v polovici marca navštívi Kremnicu. Do Akropoly príde porozprávať a diskutovať o obsahu jeho knihy Rýchlokurz geniality. Táto sa stala bestsellerom aj napriek jej väčšiemu rozsahu a náročnosti niektorých tém. Pre veľký záujem bola nedávno kniha vydaná v dotlači.

Ľ. Ódor dokáže aj náročné témy a trendy súčasného sveta podať pútavou zrozumiteľnou formou. Netreba sa zľaknúť, ale aj – kvantová mechanika, HDP štátov, starnutie populácie, fungovanie počítačov a nekonečna – sa dá napísať a interpretovať tak, aby vás to nie len poučilo, ale aj bavilo!

Na prahu ďalšej technologickej revolúcie a deglobalizácie sú práve takéto diela dôležité pre pochopenie sveta, ktorý už dávno nekončí „na hranici našej obce“.

Prezentácia bude v Akropole obohatená o diskusiu s autorom, ktorou vás bude sprevádzať známy kremnický historik Daniel Haas Kianička.

Spolu so združením Mona Sentimental sa budeme tešiť na Vašu návštevu a prípadné príspevky do diskusie.

/ pozn. Ľ. Ódor - ekonóm a bývalý viceguvernér Národnej banky Slovenska. Vyštudoval špecializáciu matematika-manažment na Matematicko-fyzikálnej fakulte Univerzity Komenského.

Jeho ideológiou je pragmatizmus, hospodárska politika založená na moderných metódach a dátach a viera v to, že úspešná spoločnosť potrebuje vzdelaných ľudí, rozumné pravidlá a kvalitné inštitúcie. /

Vstupné: 6 €

Dôchodcovia a študenti - vstup voľný

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Dĺžka podujatia: 80 minút
Rok výroby: 2024
Dátum lokálnej premiéry: 13. marec 2024

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.