ONEMANSHOW - The Movie

ONEMANSHOW - The Movie

Jediný film, ktorý skončí v realite. Cinema Day 23, vstupné len za 3,90.

Prísne tajný projekt, na ktorom Kamil Bartošek, alias Kazma, a jeho tím pracovali viac ako 4 roky. Kazmova ONEMANSHOW historicky prvýkrát v celovečernom formáte vstupuje do kín. Tento jedinečný film mení zabehnuté pravidlá kinematografie a ako jediný na svete prenáša divákov za hranice filmového plátna do reálneho sveta.

Náklady na film sa podľa producentov vyšplhali na 72 miliónov korún a tvorcovia sľubujú jedinečnú šou, akú Slovensko v kinách ešte nevidelo. ONEMANSHOW: The Movie je Kazmov doteraz najnáročnejší projekt, ktorý si vyžaduje veľké plátno. Jeho slávne „pranky“ a škandály trhali na internete miliónové rekordy v počte pozretí a ohromovali divákov svojou drzosťou. Medzi jeho najznámejšie akcie patrí nabúranie sa do relácie Prostřeno, nastrčenie falošného Jima Carreyho na galavečer Českých levov alebo infiltrácia na štadión počas finále majstrovstiev sveta v Rusku v kufri jedného z výstavných áut.

Teraz prichádza Kazma so svojou legendárnou ONEMANSHOW v celovečernom formáte a podľa vlastných slov sa chystá zbúrať české a slovenské kiná.

Dĺžka podujatia: 100 minút
Rok výroby: 2023
Dátum lokálnej premiéry: 17. august 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Réžia

  • Kazma Kazmitch
  • Andy Fehu