Veľkonočná Jana Kirschner v Kremnici

Veľkonočná Jana Kirschner v Kremnici

Slovenská hudobná diva a jej živé koncertné vystúpenie. Zažite výnimočný veľkonočný koncert v Kremnici.

Po dlhých rokoch sa to podarilo a Jana sa predstaví kremnickému publiku práve u nás v Akropole a to v plnej koncertnej zostave.

Line up:

19:00 - Predkapela / Juraj & Maria

20:00 - Jana Kirschner Band

21:30 - Afterparty / DJ Jake DaPhunk

Jana Kirschner je Tá, ktorá prekračuje hudobné hranice. Slovenská speváčka, skladateľka a viacnásobná držiteľka ocenení naprieč viacerými hudobnými žánrami.

Prešla počas svojej hudobnej kariéry výrazným prerodom od popovej princeznej k synonymu hudobného progresu a invencie na domácej scéne. S projektom Moruša priniesla slovenským a českým poslucháčom originálne spojenie modernej (tzv. západnej) hudobnej produkcie a slovenských hudobných a kultúrnych tradícií. – zdroj: Slnko Records

Kapela:

Tomaš Fuchs - gitara

Matej Havlíček - basa

Marian Slávka - bicie

Valentina Vlkova - vokal

Adina Sivokova - vokal

Predkapela:

Mária Knoppová, herečka Divadla Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene, hudobníčka a textárka, speváčka kapely MORUŠA, odohrá set slovenských piesní v sprievode basgitaristu, klaviristu a skladateľa Juraja Námešného, ktorý sa okrem spolupráce na viacerých popových a jazzových projektoch (MattiaBoyzz, Chilli Fellaz, O.Rózsa, N3O, R.Mikla, Boboš Procházka) venuje programovo aj tvorbe D. Ursinyho.

Večer vystúpením kapiel nekončí... o afterku sa vo FilmBare postará rezident Akropoly a kremnický rodák: Jakub aka Jake DaPhunk https://www.facebook.com/jake.daphunk

Vstupné: 25 €

Tešíme sa na Janu, na Vás a kopu dobrej muziky !

Dĺžka podujatia: 125 minút
Rok výroby: 2023
Dátum lokálnej premiéry: 8. apríl 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.