Festival Be2Can

Festival Be2Can

Ochutnajte atmosféru svetových filmových festivalov vo vašom kine od 19. - 24. 10.

Objavujte oceňované filmy z festivalov v Berlíne, Benátkach a Cannes a nechajte sa unášať silnými príbehmi.

Tento rok sme si pre vás pripravili a na filmovej prehliadke si môžete pozrieť:

Streda 19.10. o 18:00 Predtým, teraz a potom / Nana, nežná a krásna mladá žena, najskôr uniká pred násilnou protikomunistickou čistkou. Potom žije šťastne ako druhá manželka bohatého Sundanesa, ale jej sny ju vracajú do minulosti.

Štvrtok 20.10. o 18:00 Diamantový plášť / Na mexickom vidieku spojí osud tri ženy, prípad nezvestnej osoby ich zavedie na cestu bolesti a vykúpenia.

Piatok 21.10. o 16:00 Svätý pavúk / Novinárka sa vydáva do temného podsvetia posvätného iránskeho mesta Mašhad, aby vyšetrila sériové vraždy sexuálnych pracovníčok, ktoré pácha takzvaný "pavúčí vrah", ktorý verí, že zbavuje ulice hriešnikov.

Piatok 21.10. o 18:00 Alcàrras / Život rodiny pestovateľov broskýň v malej dedinke v Katalánsku sa zmení, keď majiteľ pozemku zomrie a jeho dedič sa rozhodne pozemok predať, čo náhle ohrozí živobytie rodiny.

Sobota 22.10 o 18:00 Udalosť / Silná a strhujúca dráma odohrávajúca v spoločnosti, ktorá odsudzovala ženskú túžbu a sexuálnu slobodu.

Sobota 22.10. o 20:00 Chlapec z neba / V prvý deň po návrate z letných prázdnin sa veľký imám zrúti a zomrie pred očami svojich študentov na prestížnej káhirskej univerzite. Je to začiatok neľútostného boja o vplyv a svoje miesto.

Nedela 23.10 o 18:00 Také to leto / Tri ženy sa rozhodnú stráviť dovolenku vo vidieckom dome, ktorý sa využíva na liečebné účely. Tu trávia dni a noci, aby preskúmali svoje sexuálne problémy a pokúsili sa skrotiť svojich vnútorných démonov.

Pondelok 24.10. o 18:00 Casablanca Beats / Anas, bývalý raper, pracuje v kultúrnom centre. S podporou svojho nového učiteľa sa študenti pokúsia oslobodiť od ťarchy tradícií, aby mohli žiť svoju vášeň a vyjadriť sa prostredníctvom hip-hopovej kultúry.

Viac info o filmoch v podujatiach na našich stránkach.

Premietanie sa koná v rôznych sálach, nikdy nie súčasne. Zakúpená permanentka platí na všetky premietania. Lístky na konkrétny film sa dajú kúpiť aj jednotlivo. Na lístky neuplatňujeme žiadne zľavy.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.