Koncert Virvar & Radiopieces

Koncert Virvar & Radiopieces

Galéria

Prídite si užiť skvelú hudbu v Akropole

Kapela Radiopieces zo Žiaru nad Hronom sa pohybuje na scéne už 10 rokov. Medzičasom stihla vydať niekoľko singlov. V ankete Radio Head Awards, v kategórii Objav roka, bola nominovaná v top 3. Žánrovo sa pohybuje v medziach neo soul-u s prvkami popu, jazzu a rocku.

Aktuálne v kapele pôsobí spevácka dvojica. Andrej Marichel, známy pod menom Andy Switch, a Táňa Hocková, ktorá je zároveň jej najnovším prírastkom. Kapelu tvoria títo členovia:

Andrej Marichel – spev, gitara, klávesy

Táňa Hocková – spev, klavír

Oliver Ritter – bicie

Eduard Sekereš – gitara

Juraj Briedoň – basgitara a manažment kapely

Spojenie rôznorodých štýlov a dvoch spevákov prináša poslucháčom rovno dve nové premiérové piesne. Premiérou nových piesní kapela zároveň pozýva na jarné turné po Slovensku, na ktorom zaznejú staršie i úplne nové autorské piesne.

Skupina Virvar je slovenská kapela s vyše desať ročnou históriou. Predstavuje originálne autorské piesne, ktoré sú mixom rôznych žánrov. Skupina má za sebou množstvo koncertov na Slovensku aj v zahraničí a získava si čoraz väčšiu fanúšikovskú priazeň.

Po dvoch albumoch, niekoľkých singloch a koncertnom turné so skupinou Hex je Virvar skutočne etablovaným článkom slovenskej hudobnej scény.

V roku 2024 skupina Virvar predstavuje koncertnú šnúru po siedmich slovenských mestách a úplne nové hudobné produkcie.

Koncert kapiel bude vo foyeri a začne o 20:00.

Vstupné: 5 €

Po koncerte volebná noc. Napínavé čakanie na výsledky prezidentských volieb.

Dĺžka podujatia: 180 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.