CRÈME de la CRÈME

CRÈME de la CRÈME

Galéria

9. ročník Crème de la Crème - dni francúzskeho filmu

Je čas ochutnať to najlepšie z francúzskeho filmu!

Pripravili sme pre vás skutočné lahôdky. Čaká vás novinka od Quentina Dupieuxa DAAAAAALÍ! Dva filmy s úžasnou Virginiou Efira Len my dvaja a Deti tých druhých. Plus ešte jedna bláznivá francúzska komédia. Máte sa na čo tešiť.

Sobota 1.6. o 18:00

MÁME PRACHY!

Šanca jedna k 19 miliónom. Pravdepodobnosť, že vás zasiahne meteorit, je oveľa vyššia ako šanca, že vyhráte v lotérii. Pre našich šťastných výhercov sa sen rýchlo zmení na nočnú moru a ich životy sa roztrieštia vo veľkolepom ohňostroji tejto vzrušujúcej čiernej komédie.

Sobota 1.6. o 20:00

LEN MY DVAJA

Blanche sa bláznivo zamiluje do Grégoira. Má všetko, čo si žena môže priať, ich vzťah rastie na sile a vášni: vezmú sa a žijú spolu. Ale to, čo nasleduje, nie je žiadna rozprávka.

Nedeľa 2.6. o 18:00

DETI TÝCH DRUHÝCH

Rachel má 40 a nemá deti. Má rada svoj život: svojich stredoškolských študentov, priateľov, svojho bývalého manžela aj hodiny gitary. Keď sa zamiluje do Aliho, priľne k jeho štvorročnej dcére Leile. Ukladá ju do postele, stará sa o ňu, miluje ju ako vlastnú. Ale milovať cudzie deti je príliš riskantné.

Nedeľa 2.6. o 20:00

DAAAAAALÍ! Hravý a miestami veľmi vtipný fiktívny dokumentárny, ktorého hlavným hrdinom nie je nik iný ako Salvador Dalí.

Permanentka na všetky filmy: 18 €

Vstup na jednotlivé filmy: 6 €

Študenti, seniori, ZŤP zľava 1 €

Dĺžka podujatia: 2880 minút

Kliknutím na dátum alebo čas zobrazíte podrobnosti predstavenia
Sobota, 1. 6. o 18:00 Kúpiť
Akropola - priestor pre kultúru
Názov: CRÈME de la CRÈME
Cena: 18,00 €
Miesto: Akropola - priestor pre kultúru
Akropola, P. Križku 393/10
967 01 Kremnica
Zobraziť na mape